Brindisa. The True Food of Spain; 4th Estate, 2016

от 5527 р. до 15895 р.

  • Издатель: 4th Estate
  • ISBN: 9780007307180
  • EAN: 9780007307180

  • Книги: Кулинария. Ремесла
  • ID:12012406
Где купить

Где купить (3)

Цена от 5527 р. до 15895 р. в 3 магазинах

МагазинЦенаНаличие
Яндекс.Маркет
5/5
15895 р.
Кэшбэк до 3.8%
Промокоды на скидку

15.06.2024
5527 р.
8503 р. -35% Один из первых книжных интернет-магазинов, работающий с 2002 года Кэшбэк до 6.5%

15.06.2024
8635 р.
Наличные, б/н, visa, qiwi, webmoney, я.деньги Заказ от 800 рублей мы привезем бесплатно! Кэшбэк до 7%

16.06.2024
Avito доставка позволит получить любой товар, не выходя из дома

Предложения банков


Компания Предложение
Альфа-Банк

Беспроцентный период - до 100 дней. Выпуск кредитной карты - бесплатно

Халва

Рассрочка 0% до 36 мес. Лимит кредитования - до 500 000 рублей. Снятие заемных средств в рассрочку на 3 мес. Кэшбэк до 10%

Описание

Brindisa, the renowned Spanish fine food import company, has become a byword for excellent Spanish food. Brindisa: The True Food of Spain is the ultimate in contemporary Spanish cooking, including classic regional recipes, tapas dishes and information about the very best ingredients and food producers.

Monika Linton founded Brindisa in 1988. After the arrival of the ground-breaking shop in Borough Market, the first Brindisa tapas restaurant opened in Borough Market in 2004, and Brindisa has since grown to include five London restaurants and another in Barcelona. Ranging from the most unusual artisan dishes to the classics of Spanish cooking, this recipe collection draws on Brindisa's specialist knowledge to introduce you to delights such as jamon iberico de bellota, chorizo, cured ham and fish, fumet (rich Catalan fish stock), farmhouse cheeses, prepared pulses, olive oils and vinegars, sweet treats and storecupboard basics that are essential for Spanish and Mediterranean cooking.

Covering the unique way good food is integral to everyday Spanish life, ranging from traditional breakfasts to substantial lunches, small plates of Spanish food and very simple suppers for during the week, to big family get-togethers at the weekend, this is not just a book about recipes, but a true celebration of Spain, its food, people, countryside and producers.

Brindisa. The True Food of Spain - фото №1

Смотри также о книге.

О книге


ПараметрЗначение
Автор(ы)
Издатель4th Estate
Год издания2016
ISBN9780007307180
Обложкатвердый переплёт
Кол-во страниц544


Отзывы (0)


Зарегистрируйтесь и получайте бонусы за покупки!


Книги: Кулинария. Ремесла - издательство "4th Estate"

Категория 4421 р. - 6632 р.

Книги: Кулинария. Ремесла

Категория 4421 р. - 6632 р.

закладки (0) сравнение (0)

11 ms