Gelato, Ice Creams and Sorbets; Pavilion Books Group, 2015

от 2398 р. до 5921 р.

  • Издатель: Pavilion Books Group
  • ISBN: 9781910496275
  • EAN: 9781910496275

  • Книги: Кулинария. Ремесла
  • ID:12012570
Где купить

Где купить (3)

Цена от 2398 р. до 5921 р. в 3 магазинах

МагазинЦенаНаличие
Яндекс.Маркет
5/5
5921 р.
Кэшбэк до 3.8%
Промокоды на скидку

15.06.2024
2398 р.
3689 р. -35% Один из первых книжных интернет-магазинов, работающий с 2002 года Кэшбэк до 6.5%

15.06.2024
3746 р.
Наличные, б/н, visa, qiwi, webmoney, я.деньги Заказ от 800 рублей мы привезем бесплатно! Кэшбэк до 7%

16.06.2024
Avito доставка позволит получить любой товар, не выходя из дома

Предложения банков


Компания Предложение
Альфа-Банк

Беспроцентный период - до 100 дней. Выпуск кредитной карты - бесплатно

Халва

Рассрочка 0% до 36 мес. Лимит кредитования - до 500 000 рублей. Снятие заемных средств в рассрочку на 3 мес. Кэшбэк до 10%

Описание

A celebration of the world's greatest chilled dessert, this book focuses on the specifically Italian origins of ices.

Many would later claim ices as their own, but gelati, sorbetti, granite and many more sweet treats from the icebox all had their beginnings in Italy. Cornettos overloaded with softly melting scoops of flavoursome heaven did not occur by chance – much went before – tales that need to be told! The Romans brought down blocks of frozen snow from the slopes of mount Etna to store in grottoes and man-made ice houses during the dry heat of summer. The icy slush was flavoured with fruit and honey syrup and it wasn't long before a lively trade in the new delicacy erupted amongst the fashionable nobility of the day. Soon everyone wanted ice; yet this was no passing fad and an enduring culinary legacy was born. As well as providing delicious recipes for everything from a divinely delicate pear and white wine sorbet to the most indulgent Zuccotto (a confection of chocolate, alcohol, cream and nuts), Gelato explores the fascinating myths, true stories and historic events behind the scenes. Packed with stunning photography, easy to follow instructions (many recipes do not require an ice cream maker), and interesting asides, this book fully justifies ice cream's reigning popularity as the world's number one comfort food.

Gelato, Ice Creams and Sorbets - фото №1

Смотри также о книге.

О книге


ПараметрЗначение
Автор(ы)
ИздательPavilion Books Group
Год издания2015
ISBN9781910496275
Обложкатвердый переплёт
Кол-во страниц160


Отзывы (0)


Зарегистрируйтесь и получайте бонусы за покупки!


Книги: Кулинария. Ремесла - издательство "Pavilion Books Group"

Категория 1918 р. - 2877 р.

Книги: Кулинария. Ремесла

Категория 1918 р. - 2877 р.

закладки (0) сравнение (0)

17 ms