- Эзотерика
- Журналистские расследования. Публицистика
- Досуг. Развлечения
- История. Социология. Политика
- Естественные и технические науки
- Культура. Искусство
- Экономика. Бизнес
- Биографии. Мемуары
- Психология
- Туризм. Путешествия. Путеводители
- Спорт
- Медицина
- Дизайн. Мода. Фотография
- Философия. Религия
- Педагогика. Воспитание
- Научная литература
- Музыка
- Артбуки. Вселенные
Kimchi. Essential Flavours of the Korean Kitchen; Pavilion Books Group, 2014
от 2767 р. до 4322 р.
- Издатель: Pavilion Books Group
- ISBN: 9781909815858
EAN: 9781909815858
- Книги: Кулинария. Ремесла
- ID:12002815
Где купить (2)
Цена от 2767 р. до 4322 р. в 2 магазинах
Магазин | Цена | Наличие |
---|---|---|
Магазин | Последняя известная цена | Обновлено |
---|---|---|
Яндекс.Маркет | 4929 р. | 11.02.2024 |
Предложения банков
Компания | Предложение |
---|---|
Описание
You can’t really imagine Korea without kimchi. For thousands of years, their fermented vegetables have been absolutely essential at meals. In Korea, kimchi is so much more than food – it is a national cultural treasure, a universal health food and a part of the Korean identity.
Koreans are obsessed with good food, and the Lim family is no exception. For two generations, they have retained the proud tradition of kimchi at the Arirang Resturant in Stockholm. This book contains the family’s most popular recipes – common, as well as rarer, kimchi recipes, Korean everyday food and the ever recurring bi-bim-bap (which literally means ‘mixed rice’).
The Lim family present their version of a classic with lettuce, cabbage, chilli and ginger, but also the popular radish kimchi, kattugi, as well as the more unusual varieties with pumpkin, oysters, mushrooms, roots and other vegetables. Sourish, hot and tasty, kimchi is a wonderful accessory for most meals, not only Asian-style dishes but every imaginable Western dish.
Here are ‘insider’ tips on how to go about fermenting vegetables at home. Considering it is so incredibly simple, the result is amazing, beautiful, tasty and healthy, thanks to the built-in riches of good bacteria cultures found in vegetables.
Смотри также о книге.
О книге
Параметр | Значение |
---|---|
Автор(ы) | Lim Byung-Hi, Lim Byung-Soon |
Издатель | Pavilion Books Group |
Год издания | 2014 |
ISBN | 9781909815858 |
Обложка | твердый переплёт |
Кол-во страниц | 144 |
Отзывы (0)
Добавить отзыв
Книги: Кулинария. Ремесла - издательство "Pavilion Books Group"
Категория 2213 р. - 3320 р.
Книги: Кулинария. Ремесла
Категория 2213 р. - 3320 р.