Kimchi. Essential Flavours of the Korean Kitchen; Pavilion Books Group, 2014

от 2767 р. до 4322 р.

  • Издатель: Pavilion Books Group
  • ISBN: 9781909815858
  • EAN: 9781909815858

  • Книги: Кулинария. Ремесла
  • ID:12002815
Где купить

Где купить (2)

Цена от 2767 р. до 4322 р. в 2 магазинах

МагазинЦенаНаличие
2767 р.
4256 р. -35% Один из первых книжных интернет-магазинов, работающий с 2002 года Кэшбэк до 6.5%

16.06.2024
4322 р.
Наличные, б/н, visa, qiwi, webmoney, я.деньги Заказ от 800 рублей мы привезем бесплатно! Кэшбэк до 7%

16.06.2024
Avito доставка позволит получить любой товар, не выходя из дома

История цены

МагазинПоследняя известная ценаОбновлено
Яндекс.Маркет
4929 р.
11.02.2024

Предложения банков


Компания Предложение
Альфа-Банк

Беспроцентный период - до 100 дней. Выпуск кредитной карты - бесплатно

Халва

Рассрочка 0% до 36 мес. Лимит кредитования - до 500 000 рублей. Снятие заемных средств в рассрочку на 3 мес. Кэшбэк до 10%

Описание

You can’t really imagine Korea without kimchi. For thousands of years, their fermented vegetables have been absolutely essential at meals. In Korea, kimchi is so much more than food – it is a national cultural treasure, a universal health food and a part of the Korean identity.

Koreans are obsessed with good food, and the Lim family is no exception. For two generations, they have retained the proud tradition of kimchi at the Arirang Resturant in Stockholm. This book contains the family’s most popular recipes – common, as well as rarer, kimchi recipes, Korean everyday food and the ever recurring bi-bim-bap (which literally means ‘mixed rice’).

The Lim family present their version of a classic with lettuce, cabbage, chilli and ginger, but also the popular radish kimchi, kattugi, as well as the more unusual varieties with pumpkin, oysters, mushrooms, roots and other vegetables. Sourish, hot and tasty, kimchi is a wonderful accessory for most meals, not only Asian-style dishes but every imaginable Western dish.

Here are ‘insider’ tips on how to go about fermenting vegetables at home. Considering it is so incredibly simple, the result is amazing, beautiful, tasty and healthy, thanks to the built-in riches of good bacteria cultures found in vegetables.

Смотри также о книге.

О книге


ПараметрЗначение
Автор(ы)
ИздательPavilion Books Group
Год издания2014
ISBN9781909815858
Обложкатвердый переплёт
Кол-во страниц144


Отзывы (0)


Зарегистрируйтесь и получайте бонусы за покупки!


Книги: Кулинария. Ремесла - издательство "Pavilion Books Group"

Категория 2213 р. - 3320 р.

Книги: Кулинария. Ремесла

Категория 2213 р. - 3320 р.

закладки (0) сравнение (0)

9 ms