Fortified Foods with Vitamins. Analytical Concepts to Assure Better and Safer Products; John Wiley & Sons Limited

2873 р.

  • Издатель: John Wiley & Sons Limited
  • ISBN: 9783527634170
  • Книги: Техническая литература
  • ID:5973738
Где купить

Где купить (1)

Цена от 2873 р. до 2873 р. в 1 магазинах

МагазинЦенаНаличие
2873 р.
Электронная книга Кэшбэк до 6.7%

14.09.2025
Яндекс.Маркет
5/5
Промокоды на скидку
Avito доставка позволит получить любой товар, не выходя из дома

Предложения банков


Компания Предложение

Описание

Unique in its review of modern analytical approaches to vitamin fortification, this book emphasizes fast, sensitive, and accurate methods, along with assays enabling the detection of various isomers and multiple vitamins. The expert contributors describe the concepts as well as analytical and assay methods to study fortification, along with applications to create better and safer foods. Taking into considerations regulatory matters, they include data on sampling and extraction methods, and discuss the various pros and cons of each. As a result, readers are able to determine, which type of analytical method is best suited for added vitamins. A practical guide for food chemists and technologists, as well as analytical laboratories and biochemists.

Смотри также о книге.

О книге


ПараметрЗначение
Автор(ы)
ИздательJohn Wiley & Sons Limited
ISBN9783527634170
Форматы электронной версииPDF


Отзывы (0)


Зарегистрируйтесь и получайте бонусы за покупки!


Книги: Технические науки - издательство "John Wiley & Sons Limited"

Категория 2298 р. - 3447 р.

Книги: Технические науки

Категория 2298 р. - 3447 р.

закладки (0) сравнение (0)

27 ms