- Культура. Искусство
- Психология
- Домашние ремесла. Рукоделие
- Растениеводство
- Коллекционирование
- Публицистика
- Эзотерика. Парапсихология
- Медицина и здоровье
- История. Исторические науки
- Филологические науки
- Развлечения. Праздники
- Экономика. Бизнес
- Технические науки
- Книги для родителей
- Охота. Рыбалка. Собирательство
- Секс. Камасутра
- Туризм. Путеводители. Транспорт
- Философские науки. Социология
- Уход за животными
- Ремонт. Строительство. Интерьер
- Естественные науки
- Информационные технологии
- Фитнес. Спорт. Самооборона
- Красота. Этикет
- Государство и право. Юриспруденция
Slow: Food Worth Taking Time Over; HarperCollins
Где купить
Последняя известная цена от 1680 р. до 1680 р. в 1 магазинах
Вы можете поискать его на других площадках:
Магазин | Цена | Наличие |
---|---|---|
Магазин | Последняя известная цена | Обновлено |
---|---|---|
ЛитРес | 1680 р. | 15.08.2024 |
Описание
‘A warming cosy treasure trove of a book’ Nigella Lawson‘A sumptuous volume of recipes that urges you to linger in the kitchen.’ The TelegraphFood worth taking time overIn a world where we have less and less time, Gizzi Erskine breathes new life into the idea of ‘slow’.Embrace technique, understand the stories behind your ingredients and learn to savour the art of cooking again. The result of a life-long affair with food, Slow shows you how to braise, bake, poach and roast to truly make the most of every flavour.From nourishing stews, melt-in-the-mouth roasts and indulgent puddings, to simple guides to making your own pasta, noodles, dumplings and pastry, each one of over 100 delicious recipes tells the story of Gizzi’s passion for food that’s worth waiting for.
Смотри также о книге.
О книге
Параметр | Значение |
---|---|
Автор(ы) | Gizzi Erskine |
Издатель | HarperCollins |
ISBN | 978-0-00-829195-2 |
Отзывы (0)
Добавить отзыв
Книги: Нехудожественная литература, Кулинария - издательство "Harpercollins"
Категория 1344 р. - 2016 р.
Книги: Нехудожественная литература, Кулинария
Категория 1344 р. - 2016 р.