Gluten, Wheat and Dairy Free Cookbook: Over 200 allergy-free recipes, from the ‘Sensitive Gourmet’; HarperCollins

187 р.

  • Издатель: Harpercollins
  • ISBN: 9780007386406
  • Книги: Кулинария
  • ID:6508306
Где купить

Где купить (1)

Цена от 187 р. до 187 р. в 1 магазинах

МагазинЦенаНаличие
187 р.
Электронная книга Кэшбэк до 6.5%

18.07.2025
Яндекс.Маркет
5/5
Промокоды на скидку
Avito доставка позволит получить любой товар, не выходя из дома

Описание

New edition bringing together the full range of recipes from Antoinette Savill’s Sensitive Gourmet books. Also includes a new selection of 25 ultra low fat options.Antoinette Savill’s previous titles broke new ground in creative, cosmopolitan cookery for people suffering from sensitivity to wheat, dairy or gluten.Now both the Sensitive Gourmet and More From The Sensitive Gourmet are available as one book. All those with lactose and wheat sensitivity, coeliac disease, asthma and eczema or chronic fatigue will find the book invaluable.Over 200 recipes cover the entire range of dishes. From light savoury snacks and soups, to meat, fish and vegetables dishes for dinner parties through to naughty puddings, cakes, and fresh home-made breads.

Смотри также о книге.

О книге


ПараметрЗначение
Автор(ы)
ИздательHarperCollins
ISBN9780007386406
Форматы электронной версииFB2.ZIP,FB3,EPUB,IOS.EPUB,TXT.ZIP,RTF.ZIP,A4.PDF,A6.PDF,MOBI.PRC,TXT


Отзывы (0)


Зарегистрируйтесь и получайте бонусы за покупки!


Книги: Нехудожественная литература, Кулинария - издательство "Harpercollins"

Категория 149 р. - 224 р.

Книги: Нехудожественная литература, Кулинария

Категория 149 р. - 224 р.

закладки (0) сравнение (0)

49 ms