The Noma Guide to Fermentation by Rene Redzepi; Artisan, 2018

от 5417 р. до 8462 р.

  • Издатель: Artisan
  • ISBN: 9781579657185
  • Книги: Кулинарные книги на иностранных языках
  • ID:10744166
Где купить

Где купить (2)

Цена от 5417 р. до 8462 р. в 2 магазинах

МагазинЦенаНаличие
8462 р.
Заказ от 800 рублей мы привезем бесплатно! Кэшбэк до 7%

Наличие уточняйте
07.06.2024
5417 р.
Один из первых книжных интернет-магазинов, работающий с 2002 года Кэшбэк до 6.5%

Наличие уточняйте
08.06.2024
Яндекс.Маркет
5/5
Промокоды на скидку
Avito доставка позволит получить любой товар, не выходя из дома

История цены

МагазинПоследняя известная ценаОбновлено
Подписные издания
6797 р.
21.11.2023

Описание

At Noma—four times named the world’s best restaurant—every dish includes some form of fermentation, whether it’s a bright hit of vinegar, a deeply savory miso, an electrifying drop of garum, or the sweet intensity of black garlic. Fermentation is one of the foundations behind Noma’s extraordinary flavor profiles. Now Rene Redzepi, chef and co-owner of Noma, and David Zilber, the chef who runs the restaurant’s acclaimed fermentation lab, share never-before-revealed techniques to creating Noma’s extensive pantry of ferments. And they do so with a book conceived specifically to share their knowledge and techniques with home cooks. With more than 500 step-by-step photographs and illustrations, and with every recipe approachably written and meticulously tested, The Noma Guide to Fermentation takes readers far beyond the typical kimchi and sauerkraut to include koji, kombuchas, shoyus, misos, lacto-ferments, vinegars, garums, and black fruits and vegetables. And—perhaps even more important—it shows how to use these game-changing pantry ingredients in more than 100 original recipes. Fermentation is already building as the most significant new direction in food (and health). With The Noma Guide to Fermentation, it’s about to be taken to a whole new level.

Смотри также о книге.

О книге


ПараметрЗначение
Формат198x256
ПереплётТвёрдый
Год публикации2018
ЯзыкАнглийский
Количество страниц440
ПереплетТвёрдый
ИздательArtisan
Год издания2018
Кол-во страниц456
Автор(ы)
ISBN9781579657185
Обложкатвердый переплёт


Отзывы (0)


Зарегистрируйтесь и получайте бонусы за покупки!


Книги: Кулинария. Ремесла - издательство "Artisan"

Категория 4333 р. - 6500 р.

Книги: Кулинария. Ремесла

Категория 4333 р. - 6500 р.

закладки (0) сравнение (0)

10 ms