The Food Almanac. Recipes and Stories for a Year at the Table; Pavilion Books Group, 2020

от 3136 р. до 6983 р.

  • Издатель: Pavilion Books Group
  • ISBN: 9781911641605
  • EAN: 9781911641605

  • Книги: Кулинария. Ремесла
  • ID:11989230
Где купить

Где купить (3)

Цена от 3136 р. до 6983 р. в 3 магазинах

МагазинЦенаНаличие
Яндекс.Маркет
5/5
6983 р.
Кэшбэк до 3.8%
Промокоды на скидку

15.06.2024
3136 р.
4824 р. -35% Один из первых книжных интернет-магазинов, работающий с 2002 года Кэшбэк до 6.5%

15.06.2024
4899 р.
Наличные, б/н, visa, qiwi, webmoney, я.деньги Заказ от 800 рублей мы привезем бесплатно! Кэшбэк до 7%

16.06.2024
Avito доставка позволит получить любой товар, не выходя из дома

Предложения банков


Компания Предложение
Альфа-Банк

Беспроцентный период - до 100 дней. Выпуск кредитной карты - бесплатно

Халва

Рассрочка 0% до 36 мес. Лимит кредитования - до 500 000 рублей. Снятие заемных средств в рассрочку на 3 мес. Кэшбэк до 10%

Описание

The Food Almanac is a monthly collection of food stories told by an eclectic mix of voices from the literary, performance and food worlds.

From legendary food writers and lauded chefs to up-and-coming poets and debut novelists, each story looks at the gastronomic world through a cultural prism, using food as a way to explore deeper issues.

The Food Almanac is a seasonal collection of recipes and stories celebrating the joy of food – a dazzling, diverse mix of memoir, history, short stories and poems alongside recipes, cooking tips, menus and reading lists. Join Miranda York, editor of At The Table, as she guides you through the year, with contributions from legendary food writers, lauded chefs, up-and-coming poets and award-winning novelists.

With recipes and stories from Yotam Ottolenghi, Diana Henry, Felicity Cloake, Meera Sodha, Raymond Blanc, Deborah Levy, Anna Del Conte, Fuchsia Dunlop, Anna Jones, Olia Hercules, Rachel Roddy, Zoe Adjonyoh, Nik Sharma, Kit de Waal, Russell Norman, Tamar Adler, Nik Sharma, Claudia Roden, Jose Pizarro and many more.

This is a book about good things to eat – a companion in the kitchen and a conversation with your favourite food writers. Join us at the table.

The Food Almanac. Recipes and Stories for a Year at the Table - фото №1

Смотри также о книге.

О книге


ПараметрЗначение
Автор(ы)
ИздательPavilion Books Group
Год издания2020
ISBN9781911641605
Обложкатвердый переплёт
Кол-во страниц176


Отзывы (0)


Зарегистрируйтесь и получайте бонусы за покупки!


Книги: Кулинария. Ремесла - издательство "Pavilion Books Group"

Категория 2508 р. - 3763 р.

Книги: Кулинария. Ремесла

Категория 2508 р. - 3763 р.

закладки (0) сравнение (0)

12 ms