Seafood Processing. Technology, Quality and Safety; John Wiley & Sons Limited

19768 р.

  • Издатель: John Wiley & Sons Limited
  • ISBN: 9781118346198
  • Книги: Техническая литература
  • ID:6001177
Где купить

Где купить (1)

Цена от 19768 р. до 19768 р. в 1 магазинах

МагазинЦенаНаличие
19768 р.
Электронная книга Кэшбэк до 6.5%

26.08.2025
Яндекс.Маркет
5/5
Промокоды на скидку

Предложения банков


Компания Предложение

Описание

Part of the new IFST Advances in Food Science Series, Seafood Processing: Technology, Quality and Safety covers the whole range of current processes which are applied to seafood, as well as quality and safety aspects. The first part of the book (‘Processing Technologies’) covers primary processing, heating, chilling, freezing, irradiation, traditional preservation methods (salting, drying, smoking, fermentation, etc), frozen surimi and packaging. The subjects of waste management and sustainability issues of fish processing are also covered. In the second part (‘Quality and Safety Issues’), quality and safety analysis, fish and seafood authenticity and risk assessment are included.

Смотри также о книге.

О книге


ПараметрЗначение
Автор(ы)
ИздательJohn Wiley & Sons Limited
ISBN9781118346198
Форматы электронной версииPDF


Отзывы (0)


Зарегистрируйтесь и получайте бонусы за покупки!


Книги: Пищевая промышленность - издательство "John Wiley & Sons Limited"

Категория 15814 р. - 23721 р.

закладки (0) сравнение (0)

12 ms