Advances in Food Science and Technology, Volume 1; John Wiley & Sons Limited

19571 р.

  • Издатель: John Wiley & Sons Limited
  • ISBN: 9781118658802
  • Книги: Техническая литература
  • ID:6004314
Где купить

Где купить (1)

Цена от 19571 р. до 19571 р. в 1 магазинах

МагазинЦенаНаличие
19571 р.
Электронная книга Кэшбэк до 6.5%

26.08.2025
Яндекс.Маркет
5/5
Промокоды на скидку

Предложения банков


Компания Предложение

Описание

This book comprehensively reviews research on new developments in all areas of food chemistry/science and technology. It covers topics such as food safety objectives, risk assessment, quality assurance and control, good manufacturing practices, food process systems design and control and rapid methods of analysis and detection, as well as sensor technology, environmental control and safety. The book focuses on food chemistry and examines chemical and mechanical modifications to generate novel properties, functions, and applications.

Смотри также о книге.

О книге


ПараметрЗначение
Автор(ы)
ИздательJohn Wiley & Sons Limited
ISBN9781118658802
Форматы электронной версииPDF


Отзывы (0)


Зарегистрируйтесь и получайте бонусы за покупки!


Книги: Пищевая промышленность - издательство "John Wiley & Sons Limited"

Категория 15656 р. - 23485 р.

закладки (0) сравнение (0)

12 ms