Sauces in French Cuisine (Romeo Brodmann); Автор

2329 р.

  • Издатель: Автор
  • ISBN: 9783905834246
  • Книги: Кулинария
  • ID:6896555
Где купить

Где купить (1)

Цена от 2329 р. до 2329 р. в 1 магазинах

МагазинЦенаНаличие
2329 р.
2911 р. -20% Электронная книга Кэшбэк до 14%

29.05.2024
Один из первых книжных интернет-магазинов, работающий с 2002 года
Промокоды на скидку
Заказ от 800 рублей мы привезем бесплатно!
Яндекс.Маркет
5/5
Промокоды на скидку
Avito доставка позволит получить любой товар, не выходя из дома

Предложения банков


Компания Предложение
Альфа-Банк

Беспроцентный период - до 100 дней. Выпуск кредитной карты - бесплатно

Халва

Рассрочка 0% до 36 мес. Лимит кредитования - до 500 000 рублей. Снятие заемных средств в рассрочку на 3 мес. Кэшбэк до 10%

Описание

Excerpt from the Table of Contents: – Basics – Basic brown sauces, including their variations – Tomato sauces – White sauces, including their variations – Butter sauces – Warm English sauces – Cold sauces – Jellies and aspics – Butter mixtures and flavoured oils This book explicitly does not have any creative aspirations. Rather, it is to be understood as a window of opportunity to look back at times when French Cuisine and its developments had been brought together to form one binding basis, and consider one section thereof. Sauces, the backbone of French Cuisine, serve one main purpose: accompanying, underlining and strengthening the dishes’ characteristic taste and nature. Only those who have come to understand the width of the “old” basis can, by way of comparison, recognize the extent to which the original diversity has vanished. Important to know: this book “only” focuses on sauces found in French Cuisine up and until the mid of the 20th century, as collected by Auguste Escoffier and published by him in 1903 in his “Guide Culinaire”. This collection of sauces by Escoffier is still a reference, even 100 years later. They have never been modified or doubted or even proven wrong.

Смотри также о книге.

О книге


ПараметрЗначение
Автор(ы)
ИздательАвтор
ISBN978-3-905834-24-6


Отзывы (0)


Зарегистрируйтесь и получайте бонусы за покупки!


Книги: Нехудожественная литература, Кулинария - издательство "Автор"

Категория 1863 р. - 2794 р.

Книги: Нехудожественная литература, Кулинария

Категория 1863 р. - 2794 р.

закладки (0) сравнение (0)

21 ms