- Радиоэлектроника. Связь
- Метрология, стандартизация и сертификация
- Горная промышленность. Металлургия
- Энергетика
- Машиностроение. Приборостроение
- Автоматика. Вычислительная техника
- Транспорт
- Легкая промышленность
- Полиграфия
- Строительство. Коммунальное хозяйство
- Электротехника. Электроника
- Робототехника и контроллеры
- Ремонт бытовых приборов
The Perfect Meal. The Multisensory Science of Food and Dining; John Wiley & Sons Limited
2943 р.
- Издатель: John Wiley & Sons Limited
- ISBN: 9781118490945
- Книги: Техническая литература
- ID:6000922
Где купить (1)
Цена от 2943 р. до 2943 р. в 1 магазинах
Магазин | Цена | Наличие |
---|---|---|
Предложения банков
Компания | Предложение |
---|---|
Описание
The authors of The Perfect Meal examine all of the elements that contribute to the diner?s experience of a meal (primarily at a restaurant) and investigate how each of the diner?s senses contributes to their overall multisensory experience. The principal focus of the book is not on flavor perception, but on all of the non-food and beverage factors that have been shown to influence the diner?s overall experience. Examples are: the colour of the plate (visual) the shape of the glass (visual/tactile) the names used to describe the dishes (cognitive) the background music playing inside the restaurant (aural) Novel approaches to understanding the diner?s experience in the restaurant setting are explored from the perspectives of decision neuroscience, marketing, design, and psychology. 2015 Popular Science Prose Award Winner.
Смотри также о книге.
О книге
Параметр | Значение |
---|---|
Автор(ы) | Charles Spence |
Издатель | John Wiley & Sons Limited |
ISBN | 978-1-118-49094-5 |
Отзывы (0)
Добавить отзыв
Книги: Пищевая промышленность - издательство "John Wiley & Sons Limited"
Книги: Пищевая промышленность
Категория 2354 р. - 3531 р.